Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Peaceful Forest

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0070
Out Of stock
Descriere
Tapetul personalizat Peaceful Forest este o lucrare care transmite o atmosfera linistita si calma, perfecta pentru camera copiilor. Aceasta surprinde o imagine minunata a unei paduri, in care animalele coexista  in armonie. In centrul atentiei se afla o caprioara gratioasa, care pare sa fie fascinata de lumea din jurul ei. Cu o postura eleganta, se uita in departare cu o privire curioasa si admirativa. Alaturi de ea, se afla un arici simpatic, timid dar bucuros pentru compania celorlalte animale din padure.

Langa copacul batran, putem vedea o vulpe agila, gata de a pleca intr-o noua aventura, insa pentru moment, se bucura de linistea si frumusetea padurii. La o mica distanta, o veverita curioasa, isi analizeaza prietenii.

In copac, putem vedea o bufnita alba cu aripile inchise, simbol al intelepciunii si al cunoasterii. Aceasta priveste de sus intreaga padure, fiind mereu atenta la ceea ce se intampla in jurul sau.

Tapetul decorativ Peaceful Forest este o lucrare care transmite copiilor si adultilor o senzatie de calm si echilibru, fiind ideala pentru a crea o atmosfera de relaxare in camera de zi sau dormitor. Aceasta surprinde frumusetea si armonia padurii, accentuand importanta coexistentei si a respectului fata de natura si animalele din jurul nostru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura