Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Wildlife Veranda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0029
Out Of stock
Descriere
O terasa deschisa cu arcade de beton este acaparata de plante tropicale si iedera, creand o atmosfera linistita si relaxanta. Elefantul, girafa si papagalul si-au dat intalnire la acesta veranda pentru a se bucura de racoare si linistea oferita de natura protectoare. In mijlocul scenei se afla o girafa inalta, alaturi de un elefant masiv si un papagal colorat. Girafa si elefantul par sa se bucure de o conversatie prietenoasa, in timp ce papagalul se leagana pe iedera, cu privirea in zare.  In aceasta scena, linstea si pacea sunt palpabile. Animalele par sa se bucure de compania celorlalte si sa se relaxeze intr-o zona racoroasa, la umbra.

Aceste animale dragute stau in mijlocul naturii, care este infuzata cu un mister oriental si frumusete. Peisajul este acaparat de vegetatie luxurianta, creand o imagine vizuala de bogatie naturala.

Tapetul personalizat Wildlife Veranda este plin de energie pozitiva si de simbolism. In cultura orientala, elefantul este adesea asociat cu pacea si armonia, in timp ce girafa reprezinta eleganta si gratia. Aceast tapet poate fi folosit pentru a aduce o atmosfera plina de viata si liniste in camera de copii, incurajand relaxarea si creativitatea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura