Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Forest Canopy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0033
Out Of stock
Descriere
Calatorul curios este surprins de maretia peisajului tropical luxuriant pe care l-a descoperit. Desisul padurii il imbratiseaza cu toata puterea. Miscarile aleatorii, dinamice ale frunzelor delicate, plantelor cu forme din ce in ce mai intrigante si ale arborilor ce ofera petice umbroase peisajului dau fiinta unei naturi pline de viata, surprinzatoare, ce se deconspira la fiecare pas, cu fiecare inaintare.

Noi suntem calatorii, ne oprim din mers si ne facem timp pentru un moment de contemplare, ne asezam si privim de jos, cu ochii mari si uimiti creatia naturii, ridicand privirea tot mai sus, pentru a-i cuprinde maretia cromatica. Simtim toata suflarea naturii si auzim cum briza exotica rascoleste fiecare particica a sa, dand nastere unui dans captivant ce ne incanta privirea.

Compozitia deschisa si bogatele nuante de verde indruma privitorul la dorinta de observare tot mai amanuntita a varietatii florei exotice. Uimiti si bucurosi fiindca putem fi exploratori ai acestui fragment al naturii, inaintam usor pentru a-l decoda fiind ademeniti de fiecare textura, forma si nuanta a sa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura