Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Walk With Giants

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0030
Out Of stock
Descriere
Pe fondul verde luxuriant al vegetatiei, surprindem doua animale prietenoase, o girafa si un elefant, care se plimba prin padurea tropicala inconjurata de palmieri.

Girafa este inalta si eleganta, cu un gat lung si subtire, cu pete maronii distincte pe blana sa. Ea pare sa fie in cautarea hranei, cu ochii atenti la frunzele copacilor inalti, in timp ce elefantul o insoteste cu calmitate, cu trompa lui lunga atarnand relaxata deasupra ierbii.

Acest tapet transmite o atmosfera calda si prietenoasa, care le va oferi celor mici o senzatie de liniste si relaxare, o oaza de verdeata si frumusete naturala. Cu siguranta, copiii isi vor putea imagina aventuri fascinante in aceasta padure, in compania animalelor prietenoase si isi vor dezvolta imaginatia, creativitatea si curiozitatea in legatura cu lumea naturala.

Girafa si elefantul sunt doua animale semnificative in cultura si istoria Africii, fiind considerate simboluri importante pentru diverse culturi si religii. Sunt recunoscute ca simboluri ale pacii, unitatii si armoniei cu natura.

Girafa este asociata cu eleganta si gratia si este adesea considerata un simbol al puritatii si al ascensiunii spirituale. In cultura africana, girafa a fost asociata cu zeita Noret, care era adesea reprezentata sub forma unei girafe sau cu o girafa infasurata in jurul unui stalp sacru.

Pe de alta parte, elefantul este adesea asociat cu puterea, inteligenta si longevitatea. In multe culturi africane, elefantul este considerat un simbol al spiritualitatii si al norocului, si este adesea asociat cu zeii sau cu liderii tribali. Este cunoscut pentru legatura puternica pe care o formeaza cu familia si prietenii sai, si pentru grija si protectia pe care o ofera copiilor si altor animale din turma sa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura