Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Lavish Summer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0003
Out Of stock
Descriere
Tapetul Lavish Summer surprinde fortota si caldura unui fragment salbatic de camp, invaluit in razele soarelui intr-o seara aurie de vara. Contrastul de culoare si forma completeaza frumusetea multiplelor plante, care formeaza o compozitie deschisa, calda si vibranta. Modelul tapetului Lavish Summer este potrivit pentru un living room, sau camera unui hotel/restaurant.

Plantele verzi parca danseaza, paiele parca fluiera si papadiile trimit subtil cate o nota inalta, ca intr-o simfonie colorata ce te poarta direct in mijlocul naturii inmiresmate si te provoaca la visare. Un alt aspect important pe care acest vizual il accentueaza este frumusetea si unicitatea oricarui loc si oricarei fiinte, chiar si a ?uscaciunilor? de pe marginea unui drum.

Prin aceasta lucrare am dorit sa transpun atmosfera placuta traita adesea in copilarie cand, in pauza de la munca campului, ma asezam la umbra, pe spate, si ma minunam de bogatia naturii si dansul frumos al tuturor formelor si a culorilor, ascultand doar fosnetul lanului.

Lavish Summer ofera o atmosfera calda, vibranta si expresiva, invitand privitorul la un exercitiu puternic de imaginatie, transpunandu-l intr-o poveste.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura