Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Cave Flora

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0034
Out Of stock
Descriere
Aceasta lucrare este o reprezentare rupestra ce aminteste de desenele antice gasite pe peretii pesterilor din intreaga lume. Desenele sunt realizate cu o mare atentie la detalii si intr-un stil foarte realist, amintind de operele de arta rupestre din Paleolitic si Neolitic.

Frunzele sunt desenate cu mare precizie, cu nervuri bine definite, in culori calde, cu umbre si luminozitati pentru a crea efecte de adancime si textura. Utilizarea culorilor terestre si a contururilor simple dau senzatia ca sunt parte integranta dintr-un peisaj natural.

Tapetul Cave Flora te va transporta intr-o oaza de relaxare, unde frunzele mari aramii se impletesc intr-un cadru tropical. Atmosfera pare sa fie una plina de eleganta si mister, iar elemente parca dintr-un film vechi, aduc cu sine un aer de poveste si nostalgie.

Acest tapet personalizat poate fi alegerea perfecta pentru un spatiu de relaxare, un birou, un living, sau chiar un dormitor. Este o opera ce te poate transporta intr-un taram exotic vechi, si poate deveni punctul central al oricarei incaperi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura