Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Sakura Hideaway

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0075
Out Of stock
Descriere
Tapetul personalizat Sakura Hideaway prezinta o imagine din spatele unor ciresi cunoscuti in Japonia sub numele de Sakura, cu ramurile incarcate de flori in culori atipice de rosu intens. Sakura este un simbol puternic al culturii japoneze, fiind o emblema a trecerii timpului si a frumusetii efemere. Floarea de Sakura infloreste doar pentru o scurta perioada de timp, de obicei o saptamana sau doua, iar apoi isi pierde rapid petalele. Aceasta metafora a trecerii timpului si a frumusetii traite intens in momentul prezent este foarte importanta in cultura japoneza si este adesea reprezentata in arta.

Florile delicate din acest tapet decorativ reprezinta o oaza de liniste si frumusete intr-un peisaj pastoral, exprimand subtil simplitatea si eleganta culturii japoneze.

In cultura japoneza, Sakura este considerat un simbol al iubirii, a norocului si a fericirii si este adesea asociat cu ideea de inceputuri si schimbare. Tapetul decorativ Sakura Hideaway este potrivit pentru o zona de relaxare din living sau pentru dormitoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura