Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Havana Spring

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0039
Out Of stock
Descriere
Lucrarea Havana Spring infatiseaza o plantatie de bananieri tineri si infloritori, asteptand sa produca fructe. Bananierii sunt considerati un simbol important al culturii, economiei si traditiei din Caraibe. Aceasta imagine ne aminteste de importanta acestui sector agricol pentru comunitatile locale dar reprezinta si un simbol al culturii tropicale si al vietii exotice.

Bananierii au fost adusi in Caraibe de catre colonisti si sunt considerati un simbol al fertilitatii si al prosperitatii in regiune. Pentru a marca importanta acestora, anual, este organizat Festivalul Bananelor, o sarbatoare a culturii bananelor si a agriculturii in general. In cadrul evenimentului, se organizeaza parade, expozitii, demonstratii culinare si alte activitati culturale.

Aceste evenimente sunt o ocazie de a celebra bogatia si diversitatea culturii tropicale din Caraibe si de a promova importanta acestei culturi pentru economia si identitatea regiunii.

Tapetul Havana Spring aduce odata cu imaginea linistitoare a frunzelor dese si uriase ale bananierilor, senzatia de relaxare si prosperitate oferind de asemenea si un iz de pozitivitate casei tale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura