Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Spring Buds

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0084
Out Of stock
Descriere
Tapetul decorativ Spring Buds este o lucrare ce surprinde momentul delicat al inceputului de primavara, cand natura incepe sa se trezeasca la viata si sa se dezvaluie in culori vibrante. In prim planul lucrarii, se observa o planta tropicala care a inceput sa infloreasca. In aceasta imagine, se poate simti aerul umed al junglei si parfumul dulce al florilor care abia asteapta sa se deschida in toata splendoarea lor. Pe fundal, se poate observa o planta lemnoasa cu flori mici, mov-violet, care completeaza tabloul natural.

Inflorirea plantelor are o semnificatie puternica in cultura umana, fiind asociata cu regenerarea, fertilitatea si bucuria. Bobocii reprezinta promisiunea ca primavara si viata vor invinge inca o data asupra iernii si mortii. In plus, bobocii sunt vazuti ca un simbol al sperantei, al potentialului si al posibilitatilor infinite. In timp ce florile dezvaluie tot mai mult din frumusetea si bogatia lor, bobocii sunt o amintire ca frumusetea si viata sunt un proces continuu de dezvoltare si schimbare.

Tapetul personalizat Spring Buds este o oaza de liniste si relaxare, care aduce privitorului aminte de ciclul etern al vietii si de forta vindecatoare a naturii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura