Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Sweetbay Magnolia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0028
Out Of stock
Descriere
Tapetul Sweetbay Magnolia este o reprezentare a unor magnolii inflorite dintr-o zona salbatica, umeda, mlastinoasa, unde lumina soarelui patrunde greu prin crengile copacilor si creeaza un joc de umbre si lumini. Gingasia florilor expusa in acest cadru creeaza un sentiment de frumusete pura care simbolizeaza viata izvorata din conditii vitrege.

Magnoliile sunt plante lemnoase perene, care au o istorie indelungata pe pamant, ce se intinde pe o perioada de aproximativ 95 de milioane de ani. Aceste flori au fost printre primele flori care au inflorit pe pamant si au evoluat inainte de aparitia albinelor si a altor insecte polenizatoare, astfel incat se bazau pe polenizarea vantului.

Aceste flori sunt asociate cu frumusetea, puritatea si inocenta. Ele sunt, de asemenea, considerate un simbol al iubirii, respectului si intelepciunii. In Japonia, magnoliile roz sunt asociate cu feminitatea si sunt considerate simboluri ale dragostei si ale fericirii. In China, magnoliile sunt simboluri ale nobletii, a elegantei si a perfectiunii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura