Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Separation

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0031
Out Of stock
Descriere
Aceasta pictura abstracta ilustreaza niste coridoare create din linii si urme verticale care sugereaza calatoria, deplasarea care sunt intrerupte de un coridor orizontal de puncte in miscare separand imaginea in doua portiuni inegale.

Coridoarele verticale suprapuse creeaza iluzia unei perdele fine, cu amprente diferite. Coridorul orizontal care taie verticalitatea cu punctele in miscare, sugereaza o separare sau o intrerupere. Separarea poate fi interpretata ca o metafora a diviziunii unor grupuri sau indivizi dintr-un intreg din cauza convingerilor sau optiunilor diferite.

De asemenea, prezenta coridorului orizontal, care se intinde pe intreaga latime a picturii poate sugerea posibilele obstacole care intrerup cursul vietii. Punctele care par in miscare exprima miscarea perpetua si potentiala schimbare.

Astfel, pictura ne invita sa reflectam asupra calatoriei noastre prin viata si sa constientizam ca ne putem confrunta cu obstacole sau intamplari neasteptate, dar, in ciuda acestora, putem sa ne continuam traseul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura