Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Cradle of Life

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0038
Out Of stock
Descriere
Cradle of Life este o poarta spre taramul in care se intalnesc misticismul, cultura si natura. Pachypodium lamerei sau Palmierul de Madagascar este un copac originar din Madagascar, unde a fost cultivat si folosit de catre triburile locale in ceremonii si ritualuri sacre. In cultura malgasa, Palmierul de Madagascar este considerat un copac sfant, cu puteri mistice si vindecatoare. Frunzele sale, asemeni celor ale palmierilor, au fost folosite pentru a crea leagane pentru copii, simbolizand protectia, siguranta si increderea in fortele naturii.

Potrivit unei legende, se spune ca pachypodium lamerei este asociat cu zanele si spiritele padurilor din Madagascar. Acestea au fost atrase de frumusetea si puterea plantei si au ales sa traiasca printre acesti copaci.

Aceasta imagine, cu peisajul sau bogat si luxuriant, imbraca pachypodium lamerei in straturi suprapuse de semnificatii si simboluri din diverse culturi si traditii. Este o invitatie la meditatie asupra puterii naturii si a vietii, o chemare la conectarea cu radacinile noastre primordiale si la gasirea echilibrului si a pacii.

Tapetul Cradle of Life este o lucrare plina de energie, semnificatie si simbolism, care surprinde frumusetea si misterul naturii tropicale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura