Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Japanese Umbrella

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0051
Out Of stock
Descriere
Tapetul personalizat Japanese Umbrella expune niste flori frumoase mari, inalte si subtiri, de culoare roz, originare dintr-o zona tropicala. Aceste flori emana o eleganta subtila si exotism, amintind de frumusetea si bogatia plantelor tropicale.

Lucrarea poate fi asociata cu cultura japoneza, datorita referintelor la umbrelele traditionale, expuse prin forma florilor. Umbrelele japoneze sunt cunoscute pentru designul lor distinctiv si unicitatea lor, fiind adesea folosite in ceremonii si festivaluri, dar si ca simboluri ale elegantei si protectiei impotriva soarelui sau a ploii.

De asemenea, lucrarea poate fi privita ca o reprezentare simbolica a frumusetii fragile si trecatoare a naturii. Florile roz inalte si subtiri pot fi interpretate ca metafore pentru efemeritatea vietii si trecerea timpului in natura. Ele pot reprezenta si conceptul japonez al "mono no aware", care exprima tristetea si empatia fata de frumusetea pamantului si naturii, care sunt efemere si intr-o continua schimbare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura