Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Cozy Shelter

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0073
Out Of stock
Descriere
Tapetul decorativ Cozy Shelter expune o scena idilica din natura, in care doua berze albe, o mama si un pui, isi petrec timpul impreuna, inconjurate de frunze si plante delicate. Culoarea predominanta este albul pur, cu accente subtile de rosu caramiziu, creand o atmosfera luminoasa si suava, aproape ireala. Imaginea este deosebit de delicata si detaliata, iar privitorul poate observa cu usurinta fiecare penita si frunza, creand astfel o senzatie de apropiere si intimitate.

In tapetul personalizat Cozy Shelter, mama barza  isi acopera cu grija puiul cu aripile sale mari, protejandu-l de orice pericol si oferindu-i caldura si confortul necesar. Puiul, la randul sau, pare sa se bucure de acest moment intim cu mama sa, imbratisand cu grija frunza pe care sta.

Berzele sunt cunoscute pentru metodele lor unice de educatie a puilor. Acestia sunt crescuti intr-un mediu protectiv si incurajati sa isi dezvolte abilitatile naturale prin intermediul jocului si al interactiunii cu ceilalti pui si cu parintii lor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura