Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Parrot`s Garden

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0086
Out Of stock
Descriere
Tapetul personalizat Parrot?s Garden este o lucrare vie si colorata care are in prim-plan sapte papagali care parca pozeaza pentru privitori, in gradina special amenajata pentru ei. Papagalii sunt asociati cu inteligenta, loialitatea si prietenia. Ei sunt cunoscuti pentru abilitatea lor de a imita sunete si cuvinte, pentru capacitatea lor de a invata trucuri si pentru comportamentul lor jucaus si social. In multe culturi, papagalii sunt considerati animale spirituale, fiind simboluri ale increderii, curajului si adaptabilitatii.

In lucrarea Parrot?s Garden, putem observa comportamentul prietenos si sociabil al papagalilor, care par sa se bucure de prezenta unul altuia. Papagalii sunt animale sociale si isi petrec mare parte din timpul lor in grupuri, formand legaturi puternice si fidelitatea fata de membrii grupului.

Prin intermediul acestui tapet decorativ, suntem invitati sa ne bucuram de frumusetea si simbolistica acestor animale captivante, care aduc o atmosfera de viata si energie in orice incapere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura