Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Flamingo Dream

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0088
Out Of stock
Descriere
Tapetul decorativ Flamingo Dream este o lucrare care surprinde un cuplu de pasari flamingo in timp ce se hranesc intr-un peisaj natural de vis. Cuibarite in vegetatia generoasa, aceste frumoase si elegante pasari stau impreuna, intr-o poza tandra si apropiata. Cuibarirea lor apropiata este un simbol al afectiunii si al dragostei dintre aceste animale. Acestea sunt de asemenea cunoscute pentru ca formeaza cupluri monogame pe durata vietii lor, creand legaturi puternice si durabile. Cand pasarea se imperecheaza, ea isi gaseste perechea cu un dans elegant si sofisticat, un alt simbol al dragostei si al unitatii.

Aceste pasari sunt cunoscute pentru faptul ca sunt simbolul armoniei si al echilibrului in natura. Ele sunt adesea gasite in grupuri mari, ceea ce sugereaza o legatura stransa intre ele. De asemenea, acestea sunt cunoscute si pentru modul in care isi ingrijesc penele, intretinandu-le astfel incat sa ramana intr-o stare perfecta.

Aceasta lucrare aduce o nota de eleganta in orice incapere, aducand cu sine un aer proaspat si natural, astfel incat sa va puteti relaxa si sa va simtiti bine in fiecare moment.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura