Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Floral Feast

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0089
Out Of stock
Descriere
Tapetul decorativ Floral Feast ne transpune intr-un univers plin de culoare si viata. Imaginea bogata si diversa este plina de flori minunate, care se amesteca intr-un dans subtil al naturii. Impreuna cu acestea, doua ramuri lemnoase se contopesc cu peisajul, devenind un cadru natural pentru minunile florale.

Printre aceasta explozie de culori si parfumuri, putem observa o mica pasare, care isi face loc printre florile pastelate. Este ca si cum pasarea s-ar fi nascut dintr-o floare si ar fi devenit parte din acest peisaj idilic. Legatura dintre pasari si flori este una stransa si interconectata in acest univers. Pasarile sunt polenizatori naturali ai florilor, iar in acest tablou, pasarea devine o parte integranta din ecosistemul floral.

Florile reprezinta un simbol al primaverii si al renasterii naturii, si aici, in Floral Feast, acestea sunt puse in valoare prin combinatiile lor indraznete si armonioase. Culoarea pastelata si deschisa sugereaza o vibratie linistitoare, o pace interioara ce se revarsa asupra privitorului.

Acest tapet personalizat aduce bucurie, pace si armonie in sufletul celui care o priveste, fiind o invitatie la explorarea universului minunat si a frumusetii ei, ideal pentru o zona de relaxare, living sau dormitor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura