Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tapet personalizat

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet Joyful Pandas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
1489-0091
Out Of stock
Descriere
Tapetul personalizat Joyful Panda ilustreaza o familie de ursi panda formata din doi parinti si doi pui, care se bucura de o zi linistita si placuta in natura. Ei se afla pe o pajiste inverzita, inconjurati de copaci infloriti, iar cerul senin si albastru se intinde deasupra lor. Parintii se odihnesc in cate un hamac, in timp ce puii se joaca in jurul lor.

Familia de panda se simte fericita si implinita impreuna, iar acest lucru este evident prin legatura puternica si iubitoare pe care o au unii cu ceilalti. Parintii panda sunt extrem de protectivi cu puii lor si se asigura mereu ca ei sunt in siguranta si fericiti. Este evident ca exista o conexiune profunda intre membrii familiei de panda, care le aduce fericire si confort.

Ursii panda sunt cunoscuti pentru lenea lor, dar acest lucru nu inseamna ca nu sunt activi si jucausi atunci cand doresc sa fie. Ei sunt cunoscuti a fi si foarte pasnici si relaxati, preferand sa-si petreaca timpul prin mancatul de bambus, dormit si jucat.

Tapetul Joyful Panda transmite o atmosfera de liniste, pace si relaxare. Imaginea unei familii unite si iubitoare in mijlocul naturii aduce un sentiment de bucurie si implinire. Panda este un simbol al calmului si al armoniei. Aceasta lucrare este potrivita pentru a fi amplasata in orice camera, dar in special in cea de zi, de relaxare sau de joaca a copiilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura